fredag, juni 01, 2007

Lite av varje

Dressyr: Ja nu skall vi lära en häst att göra den sk lampettgången vilket innebär att den till takterna av någon klassisk sölmusik skall gå snett bakåt i takt fast med bara ett ben åt gången för att avsluta med en sidledes frivolt och genom ett stramt drag i läderremmarna fås att mot sin hela natur gå ne på knä och skriva "jag är undergiven nåså jäääävulskt" i sågspånet i manegen med mulen utan att andas ut annat än genom analöppningen samtidigt som en stropp i hatt tar åt sig någon form av ära över att ha förstört hela det här djurets normala tillstånd för en rätt så lång tid, detta med en häst vars man genomgått en 4 timmars grooming hos nån j*vla hästhårsmakeupartistmaybelline100%grövrefransarschmuck. Jorå...såattde.

Ungefär samma fenomen som di där som kammar sina hundar jättejättelänge o ställer ut dem på nåt bord och tycker att de ääär så fina och får en domare att tycka att den här har bra "rasdrag" i form av 69 sönderavlade hudveck på det högra ögonbrynet vilket får den hunden att knappt se sin egen näsa som då är 2m lång....sedan att ställa sig frågan varför vissa hundar har en personlighet som är lite knepig är väl inget annat än en dubbelwhammy?

Fortsätter min tankebana genom att fundera över om du föredrar en kall eller varm sittring om det skall sittringas? Personligen beror det på årstiden för mig. Är det inte lite av en "give away" när det luktar jordgubb på dass? Då vet man att här har det minsann lagts bredbandskabel modell Terabit för inte alltför länge sedan....

Avstånd till vattennivå? Hatar de där som bara har ca 1 decimeter fritt fall....Finns det något ISO mått? En svensk standard på dassring-till-vattennivå-höjd..? Vidare så känner jag att overall är ett plagg som är starkt underskattat utanför verkstadsmiljön.

Trevlig Helg!!