tisdag, augusti 29, 2006

I fjärran

Den stora konsten att bemästra humöret när fjärrkontrollen misslyckas med att utföra vad den av mig blir tillsagd att göra är en konst som bör tillskrivas åtskilliga högskolepoäng och seriös respekt från allmänheten, samt alla andra hetar inte bara den allmänna heten.

Jag råkar nämligen ständigt ut för denna prövning då 0:an på fjärren inte behagar fungera utan en exakt och mycket bestämd samt hård knapptryckning. Detta grymma problem vida överstigande i stort sett alla andra problem kända för mänskligheten kan givetvis undvikas genom att trycka på tex 9:an och sedan stega sig vidare till 0:an. Ett bra knep speciellt vid användande av den bästa kanalen av dem alla, nämligen text-tv.

Men oftast så kommer situationen då du totalvägrar att se dig utmanövrerad på det psykiska planet av en väldigt envis fjärrkontrollshelvete. Din inre frustration blir total och din vrede som inte har fått något utlopp tar sig oanade konsekvenser och vips så kokar ditt medvetande över av missriktad ilska och du börjar fysiskt misshandla din enda och ack så behövda fjärrkontroll. Snart lägger väl 9:an av också.

2 Comments:

At 29/8/06 16:12, Anonymous Anonym said...

Jag har samma problem fast med text-tv knappen. Lider med dig broder!

LLOYDAN

 
At 30/8/06 07:09, Blogger Dan (gearhead) said...

lida är rätt passande ord....
fortsätter lida.

 

Skicka en kommentar

<< Home