torsdag, april 17, 2008

Live to ride


Eller nåt....

onsdag, april 16, 2008

Nada

Såg en bra film häromdagen..."Things we lost in the fire" heter den. Alltid gillat Benicio Del Toro och han gör ingen besviken i den här filmen heller. Ett välspelat drama om livsöden, så förvänta dig inte att bli popcornunderhållen men väl värd sin titt.

Ute och begagnat tvåhjulingen hela två gånger nu och andra gången var kallare än de första, intresseklubben kan anteckna.

Läst en bok av Giles Blunt med, "När du läser detta" som är en i högen av ett par böcker om kriminalkommissarien Cardinal i Canada. Den var väl ok men inte mer, vill minnas att jag tyckte om de tidigare böckerna i serien mer, den här saknade lite fart i berättelsen och saker görs lite väl förutsägbara kan jag tycka. Håller på med en bok av Jo Nesbø nu men den tycker jag har varit seg de första 100sidorna och då brukar jag ledsna och skicka in den på evig vila i bokhyllan så jag får se om så blir fallet denna gång, det lutar iaf ditåt.

Annars händer det inte så jäkla mycket, det känns om om man äter/skiter/jobbar/tränar/sover och börjar om. Går mest omkring och väntar på lite varmare väder och ekonomiskt oberoende. En av två hoppas jag på.

fredag, april 04, 2008

Tandpetarna

Farmor är bäst. Anledningen syns på bilden. Varför frågar sig gemene man?

För att inte tandpetarna skall bli dammiga!

enkelt, så genialt.