måndag, maj 26, 2008

Rent

Ibland stämmer det bara. Saker faller på plats och händelser händer och stämmer överens och bildar en solid enhet och svävar som en förkroppsligad nu-funkar-det-ande över tillvaron. Vad dillar jag om egentligen? Jo, i min nyfunna glidartillvaro, som om jag haft så bråttom förut, så byter jag olja på bruksholken i en gds hall, min egen lilla miljöbil.

Tänkte att det var lika bra att blåsa bort ett lager smuts med högtrycken, när jag ändå har en sådan tillhanda, på en gång. Efter ett tag av total vattenkontroll så blinkar det till i vattenbågen. Hmm, men varför studsar inte vattnet tillbaks när jag riktar högtrycksmunstycket mot förarfönstret. Ja du Einstein svarar mitt alter ego. Det kan kanske, jag säger kanske, bero på att den rutan är nedvevad i dörren. Jag svarar, och lättar instinktivt, som den högtryckstvättfantom jag för 2sek sedan kände mig som, på avtryckaren. Jo så kan det mycket väl vara. Starkt jobbat, men nu är i alla fall förarsätet, om inte rent så, väldigt blött.

Till min tröst så är det till helgen bilutställning i byparken och cruising på kvällen. Äntligen händer det något som jag inte behöver fejka intresse för i denna älvfåra där det största problemet i dagsblaskan verkar vara att samhällsbyggnadsnämnden skall göra en översyn av den lokala parkeringsmoralen och ta ett beslut om saken till hösten..... Jag har aldrig, jag upprepar för att stilla alla skeptiker i våran storkommun, aldrig åkt på byn och misslyckas med att hitta en parkering. Skulle alla människor i den här stan som är förmögen att framföra ett fordon bege sig på stan och parkera så skulle det ändå finnas plats för minst lika många till. Men har man lite och göra på dagarna måste man nog hitta på något hittepåproblem att översyna i ett halvår. Stor humor som sagt.

Cruising till helgen då! Hoppas kopplingen håller i år!

onsdag, maj 21, 2008

Snabbt

Är det inte lite småsött när du kommer på hojen eller med brumbilen och vuxna människor fortfarande först ställer den berömda frågan:

- Hur fort går den?

Brukar svara fortare än din bara för att. Får nämligen fortfarande den frågan av en del, slutade de inte titta på hastighetsmätaren vid 10 års ålder eller är det fortfarande den graderingen som gäller?....ytterst komiskt iaf.

lördag, maj 03, 2008

Lite fiske


Riktigt bra väder.Fick
användning av morfars hantverk till håv.Middagen räddad med 2kg rensad öring.

torsdag, maj 01, 2008

Vägeld


väg.

Lite eld.