måndag, januari 23, 2006

Öl

Jag har hamnat där förut och gjorde det igen nu i helgen. Det kanske finns fler därute som försökt sig på samma sak och misslyckat likt en flodhäst som försöker smyga runt i baksätet på en Chevrolet Corvair fylld med keso utan att synas. Vad handlar det om denna gång då? Jo, att under influens av drycker som mången brukar väva in i sammanhang som har med dionysos att göra försöka diskutera någon form av partipolitisk tillhörighet, komplikationerna kan redan tyckas vara svåra utan det faktum att jag inte känner mig speciellt tillhörig någon falang, med en lös bekant på krogen runt halv två en lördagsnatt. Lös och lös, ja han var alltså inte fastbunden i alla fall.

Det är redan från början dömt att fatalt misslyckas men visst var vi tvungna att försöka treva oss igenom ett antal samhällsproblem och andra mer eller mindre viktiga saker. Det hela slutade i alla fall gott utan varken högljudda pådyvlingar eller monstruösa gester och vi bägge kom till den fantastiska slutsatsen att den då rådande stämningen i tillvaron för tillfället gjorde att vi bordlade, heter det bordlade? , alla frågor på kvällsordningen och beställde en till öl istället.

5 Comments:

At 23/1/06 09:27, Blogger Dan (gearhead) said...

Ja, nej....blir det korta svaret.

 
At 23/1/06 09:53, Anonymous Anonym said...

KPMG - vad är det för ett parti?

Kan man rösta på dom?

:-)

 
At 23/1/06 11:16, Anonymous Anonym said...

Så länge man inte kommer överens om att fågelinfluensan är den bästa lösningen på diverse politiska spörsmål så har man inte gått för långt i bärspolitiken :)

 
At 23/1/06 12:05, Blogger Dan (gearhead) said...

Det är nästan så att det skulle passa på ett sådant däringa visitkort... Dan (gearhead) - Bärspolitiker....inte så pjåkigt.

 
At 23/1/06 12:54, Anonymous Anonym said...

Njaaaaa... med tanke på vad som hände förra gången man gjorde politiska planer i bärshus (i München)... :o)

 

Skicka en kommentar

<< Home