fredag, januari 27, 2006

Wordver

Eftersom det numer inte längre är tillåtet att röka på puben så var det denna gång ingen rökfylld tillvaro som mötte våran vän , frodos okände brorsa när han äntrade denna ölfyllda tillvaro. Hans blick fastnade på den utsökt dekorerade klockan på väggen ovanför budweiser reklamen. Ett så kallat . Denna dag var hans sinne, och varje gen, fyllt med ledsamhet, han hade blivit en så kallad .


Detta berodde till stor del att han numer inte begagnar sig av rusdrycker utan var endast betrodd att använda sig av det nya alkoholtuggummitsom gav en viss lindring men inte gav samma kick. Barägaren och tillika bartendern, en riktig litenför övrigt, kunde briljera med senaste bredbandsuppkopplingenoch visade hdtv för alla som bevistade puben denna förmiddag i slutet på januari.


Rätt var det är så får han syn på en gestalt i ena hörnet, det är hans gamle asiatiske sidekick som trots att det är ett tag sedan julen sjöng ut inte kan låta bli att lite i smyg om godare tider och kallare guinness. Han var för övrigt stupfull och när han skulle inhandla nästa guinness så blev han av bartendern ombedd att stava till popsnöregruppen inxs varvid han tar fram en bläckpenna samt en servett och skriverväldigt sakta på densamma. Det blev en 4:a apelsinjuice för den dyngrake mannen istället som givetvis tyckte att bartendern var en mupp, eller som en skånsk engelsman en gång sa: !


Tillönskar samtliga bloggare, påsknytare, handelsresande, fd consulåkare, b-filmsactionnjutare samt soffkomaspecialister en riktigt trevlig helg.
Mvh Dan (gh)

1 Comments:

At 30/1/06 07:15, Blogger Dan (gearhead) said...

Inte framkalla prestationsångest nu..! :)

 

Skicka en kommentar

<< Home