söndag, september 30, 2007

Citatet

"I love women, I have all their albums."

lördag, september 29, 2007

Stenhårt

Med säckpipa.Ingen slår bröderna Young på fingrarna. Ingen.

fredag, september 28, 2007

All Hail Fredag

Fredag. En väldans bra låt med Mastodon får inleda helgen tror jag. Vidare blir det födelsedagskalas ute i ingenstans. Får se om jag överlever. Blir antagligen något dött djur som skall förtäras och sköljas ned med valfri maltdryck. Kan bli trevligt, kan bli kallt. Är det bra väder imorgon och inte kvällens aktiviteter alltför brutala så torde en tur på älven medelst båt vara en bra lördagssysselsättning. Alternativt så förskjuts den till vilodagen.

Enda biografen i byn skall läggas ner. Det är på något vis ett ultimat bevis på att jag råkar bo i en håla. Fast å andra sidan finns det nog ca 8st "hudvård-hälso-svindyrakräm-doftljus-badsalt"-butiker kvar så jag klarar mig nog, känns oerhört tryggt. Det och att Konsum har öppet till 22.00 är vad som håller mig vid den goda vigör jag är känd för att hålla mig vid för min omedelbara omgivning, dvs Molgan.

Såg du förresten harren på bilden? Den vägde 9hg, med håv, och återutsattes för att jag endast ville få den att bli sen till sitt inplanerade gymbesök lite längre bort i strömmen.

torsdag, september 27, 2007

Lite ovanligt

För 4:e avsnittet i rad så skrattar jag rätt ofta, det är ovanligt, speciellt helt ensam med endast min bäste vän Molgan närvarande. Riktigt bra och dråplig dialog. Pratar om serien Californication. David Duchovny gör seriens huvudfigur, som en författare på dekis, med bravur. En stark rek. Skall försöka att hålla mig och inte se de övriga 3 på en gång.

måndag, september 24, 2007

Måndag

Tror jag tappat ordet lite sådär lagomt mycket. Måndag. Två nya repor på brumbilen. Inte åsamkat dessa själv vilket gör känslan än mer påträngande. Det finns bra många legitimerade tröttmössor därute.

Får väl i alla fall säga grattis till Casey Stoner som i alla fall i år verkar axla lite av sin landsman Doohans kunnande. Har annars den suveräne Rossi och Elias(bortse från den fruktansvärda musiken och kika in stilen) som personliga favoriter pga körstilarna. Vi pratar alltså 2-hjulsåka. Själv så lär väl aldrig mina knäpuckar bli särskilt skrapade. Men jag försöker.

Hockeyn drar igång igen. Hade tänkt att försöka åka och kika på mästarna från Mo och Domsjö lite oftare denna säsong.

Måste det bli vinter i år också? Kan vi inte ta lite mer höst och sedan fösa in tillvaron rakt in i en ny vår? Någon med kontakter modell vädergud som behagar blidka densamma? Endera det eller så får jag frekventera Farmor i fjälls oftare för kikmete efter storrödingen, nu när man tagit harrens dito. Så, glad måndag på er med,

onsdag, september 19, 2007

Flyt


Kollegan
till den besökande från utrikes.

- "So, did you flow here"?

måndag, september 17, 2007

Colin McRae

R.I.P.

lördag, september 15, 2007

The Wire


The Wire har kört igång en ny säsong från och med igår. En riktigt bra serie som inte framstår som en total verklighetsflykt som så många andra serier lätt kan te sig. Stark rek på den.

Skulle tro att mycket av det som gör serien bra kan tillskrivas manusförfattaren/producenten David Simon , för utan ett bra manus står sig alla produktioner slätt. Fredagar 22.25 Svt2.

onsdag, september 12, 2007

Bankkort


Upptäckte
att det gick att beställa ett bankkort med eget motiv på. Haha....fan va löjligt. Hur dum får man bli.

Klart jag beställde ett.

måndag, september 03, 2007

Skitfilm

Var nere på videoteket en sväng i helgen och kikade efter någon film att ögna på, rätt onödig information då det brukar vara anledningen att bevista det stället men, jaja, hej åhå.
Kollade igenom nyhetshyllan från vänster till höger, ett par gånger. Hade väl avverkat ca 8m skitfilm innan jag gav upp.

Tycker det var ett bra tag sedan det kom något bra nu igen. Hur mycket skitfilm görs det egengligen per månad? 5-6m minst.

söndag, september 02, 2007

Billigare

Hörde ett reportage på radion för några dagar sedan där det visst handlade om någon som åkt utomlands och fixat tänderna pga att det inte togs lika mycket betalt för tjänsten där. Någon ställde frågan hur mycket billigare det hela egentligen blev. Svaret löd:

- "5 gånger billigare".

Jag trodde att det skulle komma en följdfråga eller något mer men...jaja..då vet vi. Min personliga gräns går vid 3 gånger billigare, eller nåt.