onsdag, januari 23, 2008

Tidsoptimist


Nu är det snart sommar igen.Ja eller hur.

tisdag, januari 22, 2008

Klubben

Välkommen till den självdöende bloggen. En seg jävel helt klart så känn dig hemma.

Skrattade
rätt gått åt följande kommentar jag hörde för ett par minuter sedan på dumburken angående en klubb och vad de pysslade med:

- Vi satt helt enkelt över ett glas vin och hatade metaforer.

*Torgny Lindgren*

söndag, januari 13, 2008

Uttryck

Kan någon egentligen se lika uttryckslös ut som James Spader men ändå säga så mycket? Jag vetefan.

torsdag, januari 10, 2008

Låddan


Fick reklam från bredbandsbolaget. Nåt skit som heter box och där det tydligen går att, jag citerar som det så fint heter "Box samlar hela ditt liv på en och samma plats".

Är det jag som är lite paranoid eller skrämmer den meningen dig också? Vet inte riktigt om det är rätt sätt att fånga uppmärksamhet, eller jo det gör den men på lite fel grunder.

Om ni inte sett californication redan så kör den serien igång på fyran ikväll. Se den.

onsdag, januari 09, 2008

Äntligen

Äntligen lite radio som det förmodligen går att lyssna på.

Morsans nya snubbe går igång igen och ingen är lyckligare än jag. Lyssna!

måndag, januari 07, 2008

Kroppskonflikt

Ibland förundras jag över de beslut som min kropp tar utan att konsultera mitt eget medvetande. Lite då och då verkar följande dialog utspela sig melan de bägge. M är medvetandet, K är då kroppen.

M - Jaha kroppen, nu hade jag tänkt att gå och lägga mig i och med att jag skall upp kl 6 och jag behöver sova eftersom jag är trött.
K - Jag vet inte om jag kan gå med på det ikväll faktiskt. I natt är en sådan natt som är specifikt bra för att plocka snäckskal på en strand i medelhavet.
M - Ja jo, kanske det. Nu råkar det vara så att jag varken befinner mig vid medelhavet eller känner för att plocka några snäckor alls utan är rätt trött och vill sova.
K - Du, vet du vad? Det skiter jag i. Nu är du pigg i fyra timmar.
M - Fan.

Det känns som att ibland är kommunikationen mellan dessa två i stort sett 0 eller så har de något gammalt groll som har kört av på motorvägen där kommunikationen mellan kropp och medvetande susar fram och tydligen blockerar bägge körfälten.

torsdag, januari 03, 2008

Två tips

Bjuder på två tips. Filmliga sådana. "No country for old men", se den, en av de bättre filmer jag sett på ett bra tag. Riktigt bra, bara se den ok?. "Gone baby gone", ibland lyckas filmatiseringar av böcker bli bra, det här är en av dessa. Vi säger så.

onsdag, januari 02, 2008

Boken Part III

Varför inte läsa den sista delen i serien? Så då gjorde jag det. Denna gång var titeln "Luftslottet som sprängdes". Föga förvånande så knyts det mesta ihop och får sin förklaring, som ibland kan komma att kännas lite väl mycket faktiskt men som ändå inte direkt stör.

Stilen går igen och har man läst de två första med behållning så finns det väl inget som inte säger att den sista inte bör läsas..underhållande var ordet. Begränsas man av många sidor så kan det te sig lite jobbigt då den sista är på runt 700 sådana men har du väl börjat så känns inte boken värst lång vilket är ett bra betyg i sig.