söndag, februari 24, 2008

Opeln


Den oefterhärmlige farsgubben med en ny, den här gången faktiskt insatt, kommentar angående en bilreklam på Tv om nya Opel Corsa:

- "En sån skulle man köpt, man får säkert in hela högerfoten".

lördag, februari 23, 2008

Biltvätt


Det är +5° ute och slask lite överallt. Lite vår helt enkelt. Väl tidigt kan tyckas men likväl en realitet. Jag kan tycka att det är lite knepigt att så många verkar vilja tvätta sina bilar när det är som skitigast ute på gatorna.

En lång kö kunde skönjas till den lokala automattvätten när jag passerade. Är det inte möjligen så att om det är slaskigt och skitigt ute så tar det ca 5 minuter för bilen att blir bilen lika skitig som den var innan? Logiken verkar minst sagt lite bakvänd. Tur att man har en riktig "skitbil" själv där frågan mer är om det spelar någon roll om det tvättas eller inte.

fredag, februari 22, 2008

Void
torsdag, februari 21, 2008

Brist

I brist på motivation att skriva något vettigt alls så får det bli någon bild då och då istället. Inte alltför sällan lär det vara något med motor. Så det kan bli.


måndag, februari 04, 2008

Byxveck

Kikade på en dokumentär om Mauthausen, ett koncentrationsläger...

ser jag ett par vars kvinna fotar sin man, ståendes vid en krematorieugn, yttrandes frasen:
- Rätta till byxorna.
Varvid fotot tas....

Det om något manar till eftertanke. I alla fall i mitt medvetande. Hur ser deras fotoalbum ut? Varför ta en sådan bild alls? Om nu den absolut måste tas kanske byxvecket känns lågprioriterat? Måste nog ligga någon slags chock följt av verklighetsflykt bakom det hela annars blir iaf jag lite lätt orolig...