torsdag, augusti 30, 2007

Kultur

tisdag, augusti 28, 2007

Morden i Midsomer

Här sitter man i lugn och ro och kikar på morden i midsomer, vad händer? Jo plötsligt känner jag att följande ordföljd byggas upp och leta sin väg ut i mitt medvetande och ner i min verklighet, undrar hur min overklighet ser ut egentligen?

"Att tänka på vid felköp av folkdräkt?
Med vilket huvud skall tänkandet företas med för att resultatet skall ligga i linje med förväntningarna på att situationen som sådan skall lösas och lösas på ett sätt som rimmar illa med sidfläsk samtidigt som jag kan fortsätta steka felfritt i ett par månader utan tjänstefolkdräkt?
I Finland finns det lingon.....också. Det är med andra ord inte allt."

Betyder ovanstående att programmet i sig är bra eller dåligt? Jag är osäker, men det är å andra sidan säkert imorgon också. Om jag inte vaknat på sidan.

Finns det föresten någon agent eller person i någon serie eller film som faktiskt har tänt lyset i något av de mörka rum de smygit sig omkring för att leta storboven med jätteskalpellen?

Den som får ut något av detta kan genast höra av sig till en lokal talangjakt och anmäla sig i vilken kategori som helst. Fred på jorden känns inte helt fel att flika in så här på slutet. Krig på månen då? Frågar sig gemene man. En man som ger med sig...är han en man eller mus? Heter en manlig musa musse och har stora öron eller vad? Är det viktigt ur ett hundperspektiv att som människa skilja på husse o matte? Utmattad är någon som bevisligen har sämre självförtroende än en välkomstmatta eftersom denne inte törs gå in. Inmatad är den som följer ett spår av smulor och inte märker själva dörren förrän det är försent. För-sänt är brevet som postades innan det egentliga brevet skrevs som talar om att det kommer ett till, riktigt. Rik-tig är miljonären som håller käft. Käff i sin fonetiska mening är visst fett osmart. Os-mart är en butikskeja som har öppet var 4:e år.

Säg åt mig snart......Det är en timme kvar av Midsomer, och jag som trodde alla vad döda.

Det blir alltså fortfarande så här ibland.

söndag, augusti 26, 2007

Mitt livs harr


Vägen
dit.Nedre
delen.
Övre
delen.
8.5
hg. Det var en riktigt fin rackare.1
kg. Vart skall detta sluta?
1.4
kg. Bjässen.Oförglömlig resa, på torrfluga allihop och ett väldigt lätt klass 3 spö och 0.14 tafs, helt fantastiskt


2 andra bilder som fastnade.


Massivt
.

Vägen
till himmelen?

onsdag, augusti 22, 2007

En tur till


Blev en sväng till med spöt igår. Ingen fångst att tala om dock.
Det föll sig så att det även denna dag blev kväll. Troligtvis lika sannolikt som dagen innan och dagen efter samt den i mitten.

tisdag, augusti 21, 2007

Tillbehör

Det finns/fanns en tillbehörspaketsfälg till Volvo 960 som heter "Uranus".
Tänk engelska. Jaja, inte stor humor men i brist på annat. Järn till exempel.

måndag, augusti 20, 2007

Kvällsfiske


Kvällsturen med flugspöt i hand till den lilla bäcken gav några matbitar. En av de bättre fritidsysselsättningarna jag vet, trots avsaknad av förbränningsmotorer.

Antiidén

En liten dröm som alltid närts av mitt sinne är att komma på en sådan där pryl som skulle vara enkel att tillverka och som många skulle vilja köpa för att sedan bara sitta och motta royalties resten av livet.

Nu har jag kommit på det. Snart är den här. Den ultimata tv-shop prylen. Den du inte visste du ville ha men måste köpa ändå.
Hörnduschen. Jag säger det igen. Hörnduschen.

Alltså inte en dusch soms står i ett hörn utan en som faktiskt kan duscha runt ett hörn. Den perfekta duschen för svagt vattenblyga. Jag tror den kommer att slå stort. Tänk dig, har du inte alltid funderat varför det inte går att duscha runt hörn? Skall ut på lunchen och hitta lämplig finasiär så jag får ut min uppfinning på marknaden lagom till jul. Ni hör, det här blir bara bättre och bättre, årets julklapp, hörnduschen.

Sedan när man vaknar upp ur dagdrömmen och inser att ett eget litet minizoo bestående av enbart råttor av modell damm inte är en utopi utan en faktiskt verklighet så ter sig hörnduschen återigen en bra bit bort.

fredag, augusti 17, 2007

Sundsvall Raceway Nat's

Helgens underhållning:


Blivit ett populärt event eftersom det nu är depåstorleken som begränsar antalet tävlande. Hoppas att vädret inte ställer till det bara.

torsdag, augusti 16, 2007

Barnradion

Hade en enkel skjorta på mig igår.

En kollega:
Skall du på dejt eller?

vet man att ribban för finkläder inte ligger på Stefan Holm höjder direkt. Men det är inte kläderna som gör en fin sommar, eller hur det nu var....

Föreligger det några risker med den personliga utvecklingen om man lyssnar på barnradion varje morgon? Iofs lite lätt ofrivilligt då programbyte innebär en fysisk ansträngning som inte riktigt är värd mödan.

söndag, augusti 12, 2007

Lite Sandslån

En hel hög med bilder från Sandslån i lördags, bra med bilar.