onsdag, oktober 31, 2007

Blocketår


Blocket.se
--> Bilar --> Hela Sverige --> Årsmodell till 1981 --> Sök.

...
..
.

Vaddå 1981? Jag vill ha 1969 där...max, ringer Sverker...igen. Jag leder plusligan.

fredag, oktober 26, 2007

Brist

I brist på, tja det mesta faktiskt, så kan jag iaf bjuda på en musikrek. Lite lugnare, lite Sabbath, lite Deep Purple stuk, pratar om svenska Witchcraft med skivan Alchemist. Inge tungt råröj utan mer back to basic gung. Helt ok. Annars är det jäkligt lugnt. Sa jag att det var lugnt? Det är det....lugnt alltså. Nu. Lugnt.

tisdag, oktober 23, 2007

Slöhyvel

Jag tyckte det var en bra idé att införskaffa ett par nya osthyvlar. För bara en sådan sak gör att det går lite längre tid mellan diskningarna, och det vet alla att det är en av de saker som man bör eftersträva här i livet, en av de 4 stora, eller nåt.

Dock så har de nya inköpen mest lett till en status av svår frustration då eggen på dessa mest skapar en ostyta inte snarlik en nyplöjd åker. Med dessa nyinköp så skapas alltså inte en ostskiva, som jag hade tänkt mig, utan mer en hopvikt tunn hög av ost. Finns det osthyvelsvässare? Funderar starkt på att sopsortera dessa hyvlar i kategorin brännbart, kremera de små liven helt enkelt. Men frågan är om det hjälper en redan skadad själ?
Detta sorteras in under fliken "I-landsproblem" i mappen "värdelöst vetande", under "S" för självandalisering, fri tolkning på det.

Ställt undan brumbilen och det verkar som om det är finito även för tvåhjulsåkat för i år. Vad skall jag ta mig till nu, fram till våren? Texttv har sin charm men den försvinner rätt snabbt. Det görs inte ett avsnitt av Californication per dag heller. Var dock på väg att fixa sysselsättning genom att inhandla en kåk från -50 talet, synd bara att 43 andra verkade vilja ha samma lilla boning precis exakt nu också.

onsdag, oktober 17, 2007

Dubbla bildkommentarer


Gårdagens har inte kommit fram än.








Spara genom att spendera.
Alltid lika självklart.

måndag, oktober 15, 2007

Rattkärlek

Kom ihåg då denne man medverkade i lilla sportspegeln och förklarade för programledare och tittare hur det är att köra rallybil. Jag tror att ingen kunde undgå att förstå att han gillade det han gjorde. Det fullkomligt lös inspiration ur ögonen på karln när han sittandes framför ratten fick instruera det gudomliga i att framföra en bil på bästa sätt efter en grusväg...kommer speciellt ihåg något i stil med - "Åhh, titta vilken ratt, bara en sån sak!"

Bättre
ambassadör för motorsport får man nog leta efter, och vilken talang sedan. Åter DTM mästare. Cool.

fredag, oktober 12, 2007

Jag har en vit

Vilken färg kör du?


Trevlig helg!

Kärlek

torsdag, oktober 11, 2007

Cool

Back in the day.

tisdag, oktober 09, 2007

Symmetriskt


Snart är det mörkt när man åker hem också.

söndag, oktober 07, 2007

Teknikfarsan

Ibland förundras jag över min kära far och hans försök att ge sig på den datoriserade delen av tillvaron. Han var precis på besök och fick en hög med bilder utbrända på en skiva. Han har visserligen min gamla burk med brännare på och har alltså möjligheterna att utföra detta helt på egen hand, observera att jag sa möjlighet. Kikar igenom bilderna och frågar lite förstrött om de varit medvetna om att de spelat in 5 videosnuttar med sin relativt nyinförskaffade digitalkamera. - "Nej", fick jag föga överraskande som svar. Man kan på den första snutten höra min mor med lite ansträngd röst säga - "Ja, jag tryckte på rätt knapp".

Nåväl, tankar ner bilderna på min burk och drar ut en skiva. Fick alldeles nyss ett samtal från min käre far som inleddes med frågan om han nu behövde gå ut på nätet för att se sina bilder. Han fick alltså med sig en cd med sig hem. Då undrar jag för mig själv lite lätt hur logiken kring detta fungerar men bestämmer mig för att inte fråga av någon slags respekt över att jag innerst inne nog inte vill höra svaret. Endera är jag verkligen helt usel på att förklara hur en dator fungerar eller så kommer sanningen kanske aldrig att komma riktigt ända fram. Det är i alla fall en aldrig sinande källa till högst lokal vardagshumor.

lördag, oktober 06, 2007

Ett nummer till


Ähh, va fan. Vi tar ett nummer till. Så blir iaf Håkan glad.

Vem är jag

Sitter o kikar på en del gamla inlägg jag skrivit här. Förundras ibland och funderar på vem som skrivit det där. Jag? Inte en chans. Ändå är det inte fullt så länge sedan en del saker skrivits. Det mesta är givetvis trams och lösa tankebanor som letar sig ner genom tangentbordet men en del är i alla fall på gränsen till halvfyndigt.

Jaja, inget mer med det annat än att ibland funderar man lite över om det är Molgan som jävlas eller om jag är lite lätt schizofren, vid valda tillfällen givetvis.

300